АКЦИИ

Skopje 28.06.2013

ЗАВРШНА Презентацијата на фактите и аргументите за гладта и сиромаштијaта во Република Македонија на 28 јуни 2013 во Хотел Континентал – Скопје Членките на „Коалицијата за борба против гладта“- „Банката…
Повеќе...

Тетово 26.06.2013

Јуни 2013, Скопје Организациите АДИ од Гостивар и Младинска Алијанса од Тетово отстапија дел од храната која беше предвидена како закуска од нивен планиран и реализиран настан, а истата ја…
Повеќе...

ПОДДРШКА ОД АДИ ГОСТИВАР И МЛАДИНСКА АЛИЈАНСА ТЕТОВО

Јуни 2013, Скопје Организациите АДИ од Гостивар и Младинска Алијанса од Тетово отстапија дел од храната која беше предвидена како закуска од нивен планиран и реализиран настан, а истата ја…
Повеќе...

Јуни 2013, Скопје

Акција на вработените од канцеларијта на Hewlett-Packard International Trade B.V. Branch Office Skopje кои собраа над 30 пакети со облека и играчки кои беа доделени на ЦПЛМХ “ПОРАКА“ од Неготино…
Повеќе...

ПОДДРШКА ОД САВАОТГРЕИС – СТРУМИЦА

11 Мај 2013, Скопје Компанијата САВАОТГРЕИС од СТРУМИЦА ја покажа својата хуманост и ја “оправда“ и повеќе од потребното доделената Благодраница од наша страна, и секако ја докажа својата општествена…
Повеќе...

„ФЕБА“ РАБОТИЛНИЦА

„ФЕБА“ РАБОТИЛНИЦА Европските и регионалните пракси за справување со гладта и сиромаштијaта 21 - 22 мај 2013, Хотел Континентал – Скопје Членките на „Коалицијата за борба против гладта“ – „Банката…
Повеќе...

ФЕБА ГОДИШНО СОБРАНИЕ 26 до 28 април 2013 во Брисел, Белгија

Двајца претставници од Банката за храна Македонија по трет пат учествуваа на Годишното Собрание на ФЕБА кое се одржа по 27-ми пат од 26 до 28 април 2013 во Брисел.…
Повеќе...